812105 GROENTE & FRUIT ENCYCLOPEDIE

(Luc Dedeene & Guy de Kinder, fotografie François de Heel)

  images vergroot afbeelding
 
De Groente & Fruitencyclopedie is een standaardwerk met zeer uitgebreide teelthandleidingen van alle bekende en bijzondere groente - en fruitsoorten, voor succesvolle en vooral smakelijke opbrengsten uit kleine en grote tuinen.
-Praktische informatie over de basisprincipes van het telen in de volle grond, in de kas/serre en in potten.
-Van elke groente - en fruitsoort is de teelt stap voor stap uitvoerig beschreven: van zaaien of planten via de verzorgingsaspecten (bemesting, gewasbescherming, snoei e.d.) tot aan de oogst.
-Vele honderden kleurenfoto's en tekeningen van alle gewassen, de gereedschappen, de hulpmaterialen en de werkzaamheden om tal van zaken in één oogopslag helder te maken.
-Milieuvriendelijke benadering door het creëren en onderhouden van gezonde groeicondities en door selectie van ziektetolerante gewassen.
-Rassenoverzichten en bestuivingslijsten helpen de juiste keuze te maken uit het zee omvangrijke assortiment - een rijkdom en variatie die veel groter is dan groente - en fruitzaken en supermarkten doen vermoeden.
-Naast groente en fruit wordt ook de verzorging van de belangrijkste keukenkruiden behandeld.
-Met duidelijke zaai - en oogstschema's voor nog meer gebruiksgemak.
-Ook in dit boek: adressen van gespecialiseerde leveranciers van groentezaden en van fruitgewassen, plus vermeldingen van nuttige websites. GEHEEL BIJGEWERKTE EN HERZIENDE DRUK!

Leveringsmaanden

het gehele jaar

Boeken
Inloggen om als favoriet toe te voegen
Grootverpakking

812105.1  412 pagina's    39,95 
bestel