EM NATUURLIJK ACTIEF
850200 EM-Activator


  images vergroot afbeeldingen
 

De Japanse Prof. Teruo Higa is gespecialiseerd in het effectief toepassen van micro-organismen. Het inzetten van deze producten zorgt voor minder afval, beperkt de noodzaak tot bijmesten, herstelt de bodemgezondheid en versterkt de weerstand bij plant en dier! Zie ook www.em-natuurlijk-actief.com

Aan de basis van veel natuurlijke processen staan micro-organismen. Deze zijn van nature aanwezig, maar door ingrijpen van de mens (tuinaanleg, dierenhouderij etc) altijd te weinig. Micro-organismen worden pas actief door fermentatie met melasse.
50ml EM-basis vloeistof (850230) wordt samen met 50ml A+ melasse (850240) en 950ml water in dit apparaatje verwarmd. Na een week is de 1000ml "EM-Actief" klaar voor gebruik (50ml ontsnapt als gas). EM-Actief blijft 4 weken goed in plastic of glazen flessen.
TOEPASSING: Deze geconcentreerde vloeistof is een gezondmakende stimulans voor de tuin (incl. gazons!) in een verdunning van 1:100. Fruitbomen geven na besproeiing gezondere groei.
Ook in de veeteelt en dierhouderij heeft EM-Actief prachtige toepassingen: minder stank en snellere omzetting van de mest, gezonde groei van weidegras, in het drinkwater van bv duiven voor een gezonde darmflora. Vraag (in pdf verkrijgbaar) onze uitgebreide brochure!

Leveringsmaanden

het gehele jaar

Mest
Inloggen om als favoriet toe te voegen
Grootverpakking
EM Effectieve Micro-Organismen
Handleiding_EM-Activator4

850200.1  1 stuks    30,00   
MOMENTEEL UITVERKOCHT!
Plaats dit artikel in je favorieten en ontvang een mail zodra het weer leverbaar is.