209475 PEPER 'Ubatuba Cambuci'

(Engels: Hot Pepper)
(Capsicum baccatum)

  images vergroot afbeelding
 
De UFO onder de pepers! Dit prachtige, klokvormige pepertje komt uit Brazilië. Het ras vertoont kenmerken van de Bishops Crown, maar is veel minder heet. De productieve planten vormen stevige struikachtige planten waar een grote oogst aan komt. De rijping kent veel kleurschakeringen: groen, oranje, geel, rood en zelfs paars! De vruchtjes hebben een sterke geur en zijn prettig kruidig van aroma. 500-1000 SHU

Scovilleschaal

Deze peper meet 500-1000 Scoville.
We drukken de heetheid van pepers uit in eenheden Scoville. Pure Capsaïcine meet 15-16 miljoen Scoville.

Zaaimethode

Zaaien: januari-april binnen (20-30°C). Uitplanten in de kas (voor meer opbrengst) of buiten (eind mei). Hogere planten opbinden aan stokken of snoeien tot een compacte plant. In het najaar kunnen de planten worden opgepot en op de vensterbank nog doorproduceren!

Leveringsmaanden

het gehele jaar

Groenten en Fruit > Peper
Inloggen om als favoriet toe te voegen

209475  15 zaden   1,95 
bestel
209475.1  150 zaden   12,50   


OKÉ-zaden
“Dit zaad is geteeld, geschoond en verpakt volgens verantwoorde, milieuvriendelijke productiemethoden. Wij kopen deze zaden internationaal bij kleine en grote kwekers, die zeer gepassioneerd en principieel kweken zonder gebruik van chemische middelen. Zij hebben niet altijd de status of de financiële middelen om zich te laten certificeren en vallen dus onder controle en/of vertrouwen van Vreeken's Zaden.”